Folder Het Element

Klik hier voor meer informatie over het Element.

Beste leerling van groep 8,


Wat leuk dat je onze school beter wilt leren kennen!

Hieronder staan een aantal handige links die je kunt gebruiken.

Kort vertel ik je iets over onze school.

Het Vakcollege Amersfoort heeft een samenwerking met het Prisma College. Komend schooljaar bieden wij in gezamenlijkheid de volgende afdelingen aan. De eerste 30 weken van het eerste schooljaar zijn oriënterend. Je maakt kennis met de verschillende profielen en je kunt kiezen voor extra sport, expressie. Als je echt al weet wat je wilt worden kun je kiezen voor extra Vakmanschap. Na deze 30 weken kies je voor een route binnen de verschillende profielen van het VMBO. Op het Vakcollege Amersfoort hebben we de volgende profielen:

 

- Zorg en Welzijn (incl. sportroute)

- Bouw, Wonen en Interieur (Techniek)

- Produceren, Instaleren en Elektriciteit (Techniek)

- Mobiliteit en Transport (Techniek)

- Economie en Ondernemen

- Horeca, Bakkerij en Recreatie

Naast deze profielen geven wij natuurlijk ook gewoon Engels, Nederlands, Wiskunde, Mens en Maatschappij, Beeldende vorming en nog veel meer vakken. Het  Vakcollege Amersfoort is de school waar je in samenwerking met het MBO wordt opgeleid wordt tot de Vakman of Vakvrouw in jouw richting!

Daarnaast wordt ook veel tijd vrijgemaakt voor leuke dingen, zoals: buitenschoolse activiteiten, dans en drama, schoolfeesten en nog veel meer.

Als je wilt weten hoe onze leerlingen en ouders over onze school denken is het goed om schoolkompas te openen. Dit geeft een goed beeld van onze school, maar het is natuurlijk veel leuker om onze school in het echt te zien.

Graag zie ik je terug op onze open dagen!

Met vriendelijke groet,

Koen Janssen

Directeur Het Element, locatie Hooglandse weg.


Open dagen


Het Element Amersfoort locatie Hooglandse weg.

do 19 jan 2017 18.30 - 21.00 uur 

Open avond


wo 15 feb 2017 18.30 - 21.00 uur

Open avond

 

Schoolkompas

Als je op de link van ‘Schoolkompas’ klikt, dan krijg je nog veel meer informatie speciaal voor jou en je ouders. Op de site van ‘Schoolkompas’ kan je onze school ook vergelijken met andere scholen.

Reacties

Klik hier om de reacties van onze leerlingen , die nu in de brugklas zitten, te lezen.